Revisor Göteborg

Vi på Brahegatans är den lilla redovisningsbyrån med det stora utbudet. Ekonomi och siffror är vår stora passion. Hos oss kan ni som privatperson eller företag få hjälp med allt från deklarationer till bokslut och försäljningar.

Det är viktigt att ekonomin fungerar. Vägen till välmående och ett hälsosamt liv går ofta genom plånboken. Har du kontroll över finanserna, så är det sedan enkelt att sköta om sig själv. Det finns ingen anledning att åldras i förtid, sena nätter med bokslut och deklarationsblanketter. Vänd er till oss, så får ni snabbt kontroll på allt som kan röra era affärer.

Vi finns till för er. Och själv är inte alltid bästa dräng. Man kan inte vara proffs på allt. Varför ägnar ni inte er åt det som ni är bäst på. Och låter oss sköta er deklaration, bokföring eller hjälper till vid försäljningar av aktieinnehav och fastigheter.

Genom att anlita Brahegatans redovisning redovisningsbyrå så sparar ni både tid och pengar.

Det ligger i tidsandan att varje person ska utveckla och fokusera på att utveckla sin talang. Om man inte känner sig bekväm eller trygg med en syssla, då är det fullt naturligt att överlåta den på någon annan. Oavsett om det handlar om deklarationen eller målning av hus.

Vi på Brahegatans redovisning har en mångårig erfarenhet. Om ni anlitar oss får ni hela vår samlade kunskap. Detta ger en enorm styrka till ert företags eller privata finanser. Ni behöver inte göra något. Vi går in och avlastar er och gör ert liv enklare.

Inga ekonomiska uppdrag är för stora eller små. Privatpersoner kan ofta behöva hjälp med sina deklarationer. Många känner inte till alla avdrag man har rätt till. Regelverket är en djungel, som det är väldigt lätt att irra bort
sig i.

Det gäller även för företag i alla storlekar. Genom att anlita vår redovisningsbyrå kan ni öka vinsten. Ni behöver inte anställa ekonomer. Företag av i dag anlitar konsulter. Det är så hela vår ekonomi har reformerats under det senaste decenniet.

Inga frågor är dumma eller för svåra. Om du ska starta eget, är lite grön och känner dig vilsen i allt som förväntas av en svensk småföretagare. Då har vi koll på läget. Ring till oss, så får ni snabbt en tid att komma hit och träffa oss. Vi lotsar er rätt. Låt oss hjälpa dig att förverkliga din affärsidé. Många utmärkta idéer drunknar i skattetekniska regler. Det blir helt enkelt för svårt, eller så tar ekonomin upp så mycket tid att man inte hinner genomföra sitt affärsmässiga uppdrag. En stor förlust både för dig och alla konsumenter.

Bokslut är en av våra specialiteter. Det spelar ingen roll om ni är ett större aktiebolag eller en mindre firma. Låt oss ta hand om detta. Vi ger er en professionell men personlig service. Så att du kan känna dig trygg.

Har du frågor eller bara undrar något, tveka inte att höra av er till oss. Vårt uppdrag är att göra människor lyckligare genom att göra ekonomin enklare. Tid är pengar, man blir inte lycklig av pengar. Men mår bättre av sunda finanser.