Administration

Vi effektiviserar ert arbete!

Övriga administrativa uppgifter

Tänk vad skönt att slippa allt pappersarbete och bara ägna dig och företaget åt det som ni är proffs på. Genom att anlita oss behöver ni inte slita på stolsdynan i kontoret mer än nödvändigt. Här finns det massor med tid att spara. Administration är uppgifter som inte drar in några pengar, det kostar snarare. Nu kan ni lägga alla denna tid på er verksamhet och låta dessa uppgifterna skötas av utbildad personal som tycker att det är roligt att vara just era administratörer.

Krångliga blanketter

Kontakter med myndigheter medför ofta att man måste fylla i besvärliga blanketter. Företagare måste löpande fylla i och skicka in olika former av blanketter. Blir det fel kan ni få problem med berörd myndighet eller en massa merjobb. Varje gång ni ska fylla i en blankett så behövs kunskap om vad som krävs. Låt oss hjälpa er med detta så kan ni spara mycket tid.

Assistans med betalningar via Kronofogden

Kunder som inte betalar skadar hela verksamheten. Inget företag har råd att utföra tjänster eller skicka varor som man inte får betalt för. Det kommer alltid att finnas kunder som inte betalar som de ska, men ni har rätt till era pengar. Att vända sig till Kronofogden kan vara tidsödande och mycket komplicerat då ni t. ex. måste lämna in dokumentation och driva ert fall. Ta hjälp av oss så effektiviserar vi detta arbete.